دل دفتر انديشه است . ( امام علي عليه السلام )

درسنامه صحيفه سجاديه(1) +دانلود فايل pdf

Date:1396/7/16

درسنامه صحيفه سجاديه(1) +دانلود فايل pdf

بسمه تعالي

مقدمه

حمد و ستايش مخصوص خداوندي است که اکمال دين و اتمام نعمت را ولايت اميرمومنان عليه السلام قرار داد و پيامبر اعظم خود را مأمور ابلاغ آن نمود. درود بي‌کران بر پيامبر رحمتصلي الله عليه و آله و سلم که طريق مستقيم نيل به سعادت و کمال ابدي را امامت و پيشوايي عليعليه السلام معرفي نمود و اهل بيت و خاندان آن خود را چراغ‌هاي روشني بخش تاريکي‌ها و وسيله نجات انسان دانست.

شناخت «صحيفه سجاديه» را مي‌توان گامي در جهت آشنايي با «معارف اسلام» دانست و در زمينه «عقايد» و «اخلاق» و «شناخت هاي ديني» به آن مراجعه کرد.

اهميت صحيفه سجاديه از آنجاست که امام معصومي همچون حضرت سجادعليه ‌السلام با خداي خويش با اين دعاها راز و نياز و نيايش مي‌کرده است.

صحيفه، که از آن به «زبور آل محمد» نيز ياد مي‌کنند، هم از نظر گوينده و هم از نظر مخاطب (که پروردگار است) از ويژگي خاصي برخوردار است. علاوه بر محتواي عميق و مضامين متعالي که در اين دعاها نهفته است، از نظر سند نيز از استحکام خاصي برخوردار است.

كتابِ پيش‌روي، بخشي از مباحث حجت الاسلام و المسلمين استاد حاج‌علي‌اکبري«دامت بركاته» در شرح و تبيين دعاي بيست و چهارم صحيفه سجاديه (دعا براي پدر و مادر) مي‌باشد كه با تلاش دفتر آموزش متوسطه مدرسه عالي شهيد مطهري آماده شده است. هدف اصلي كتاب ارائه پاره‌اي از معارف ناب و انسان‌ساز صحيفه سجاديه براي جويندگان حقيقت است.

جهت دانلود فايل pdf کتاب بر روي جلد کتاب کليک کنيد

درسنامه صحيفه سجاديه(1)