چگونه كسي كه پاره اي از آنچه را دارد، نمي بخشد، محبّت كامل دوستش را مي خواهد ؟ ( عيسي عليه السلام )

آخرين مطالب
نتايج بيست و هشتمين مسابقات جامع قرآن کريم و هشتمين المپياد تخصصي معارف اسلامي
نتايج بيست و هشتمين مسابقات جامع قرآن کريم و هشتمين المپياد تخصصي معارف اسلامي دبيرستان هاي علوم و معارف اسلامي شهيد مطهري سراسر کشور اعلام شد.

تعامل ناهم‌تراز
گپ و گفتي با دکتر خسور باقري، استاد علوم تربيتي

# طرح آموزش مجازي مقابله با تهاجمات فرهنگي
در اين طرح سعي بر آن است طي چند جلسه ، ضمن ارائه مفاهيم کليدي در عرصه تهاجم فرهنگي ، شما دانش آموزان عزيز را به عنوان سربازان سايبري نظام مقدس اسلامي در گام اول به منظور حفظ و مراقبت از خود در مقابله با تهاجم فرهنگي و در گام دوم مقابله با تزريق فرهنگ غربي در جوامع اسلامي و سرانجام در گام سوم کمک به انتشار فرهنگ ناب اسلامي در جوامع غربي ، مورد آموزش قرار دهيم . قطعا پيگيري هاي شما عزيزان نويد بخش رونق هرچه بيشتر اين طرح آموزشي خواهد بود .

# موفقيت تصادفي نيست
هدف بايد دقيق، روشن و بدون ابهام باشد. هدف عبارت است از نتايج مطلوبي كه ما در انتظار آن هستيم. (بيان انتظارات مطلوب) شناخت و تبيين هدف يكي از مشكلاتي است كه جوانان با آن درگير هستند افرادي كه در زندگي و تحصيل هدفي را دنبال نمي‌كنند انگيزة كافي براي موفقيت و پرورش استعدادهاي خود ندارند. پس فرد بايد هدف مورد قبول خود را به صورت جزئي و شفاف مشخص كند...

پيام رهبر معظم انقلاب به بيست و پنجمين اجلاس سراسري نماز
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب اسلامي در پيامي به بيست و پنجمين اجلاس سراسري نماز، با اشاره به مسئوليت همگاني در اقامه‌ي نماز تأکيد کردند: لازم است که همه همّت گماريم تا نماز را در جايگاه شايسته‌ي خود، بشناسيم و بشناسانيم و عمل شخصي خود را نيز به تناسب آن تعالي بخشيم.

بروشور بيست و هفتمين دوره مسابقات جامع قرآن کريم دبيرستان هاي علوم و معارف اسلامي شهيد مطهري
ضمن عرض تسليت و آرزوي قبولي عزاداري‌هاي شما در ايام سوگواري سرور و سالار شهيدان حضرت اباعبدالله الحسين(ع) و ياران با وفايش و در پرتو لطف بي پايان خداوندمتعال و عنايت بي‌دريغ پيامبر نور و رحمت(ص) و در ظل توجهات حضرت بقيه الله الاعظم(عج) بيست و هفتمين دوره مسابقات جامع قرآن کريم را آغاز مي‌نماييم.

نتايج بيست و ششمين دوره مسابقات جامع قرآني و هفتمين دوره المپياد تخصصي معارف اسلامي
نفرات برتر بيست و ششمين دوره مسابقات جامع قرآني و هفتمين دوره المپياد تخصصي معارف اسلامي معرفي شدند

Back     Next