روز قيامت سه تن شفاعت مي كنند : پيامبران، سپس دانشمندان و پس از آن شهيدان . ( پيامبر خدا صلي الله عليه و آله )

مسابقات قرآن
نتايج بيست و هشتمين مسابقات جامع قرآن کريم و هشتمين المپياد تخصصي معارف اسلامي
نتايج بيست و هشتمين مسابقات جامع قرآن کريم و هشتمين المپياد تخصصي معارف اسلامي دبيرستان هاي علوم و معارف اسلامي شهيد مطهري سراسر کشور اعلام شد.

اعلام اسامي برگزيدگان بيست و هفتمين دوره مسابقات جامع قرآني
اسامي برگزيدگان بيست و هفتمين دوره مسابقات جامع قرآني اعلام شد

# اسامي مسابقات کتابخواني ويژه دهه فجر - متوسطه دوم
کتاب و کتابخواني از جمله مهمترين دغدغه‌هاي رهبر معظم انقلاب در حوزه فرهنگ است. ايشان تاکيد بسيار زيادي بر انس با کتاب در ميان همه اقشار بخصوص جوانان داشته و دارند. ايشان با بيان راهکارهايي ايجاد فضاي کتابخواني در جامعه را نيز فريضه قلمداد ميکنند که باعث طراوت فکري و روحي انسانها مي شود ، اکنون ضمن آرزوي موفقيت براي دوستان عزيزي که در اين مسابقات شرکت داشتند ، اسامي برگزيدگان مسابقات کتابخواني متوسطه اول را به شرح ذيل اعلام مي داريم :
Back     Next