اوج دانش، بردباري است . ( امام علي عليه السلام )

برگزيده ها
مسابقه کتابخواني در آستانه سي و نهمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي

درسنامه نهج البلاغه(1) + فايل pdf

درسنامه صحيفه سجاديه(1) +دانلود فايل pdf

اعلام اسامي برگزيدگان مسابقه انسان 250 ساله
اسامي برگزيدگان اين مسابقه اعلام گرديد. ( در پايين همين صفحه قابل دسترسي است )

# طرح آموزش مجازي مقابله با تهاجمات فرهنگي
در اين طرح سعي بر آن است طي چند جلسه ، ضمن ارائه مفاهيم کليدي در عرصه تهاجم فرهنگي ، شما دانش آموزان عزيز را به عنوان سربازان سايبري نظام مقدس اسلامي در گام اول به منظور حفظ و مراقبت از خود در مقابله با تهاجم فرهنگي و در گام دوم مقابله با تزريق فرهنگ غربي در جوامع اسلامي و سرانجام در گام سوم کمک به انتشار فرهنگ ناب اسلامي در جوامع غربي ، مورد آموزش قرار دهيم . قطعا پيگيري هاي شما عزيزان نويد بخش رونق هرچه بيشتر اين طرح آموزشي خواهد بود .

# موفقيت تصادفي نيست
هدف بايد دقيق، روشن و بدون ابهام باشد. هدف عبارت است از نتايج مطلوبي كه ما در انتظار آن هستيم. (بيان انتظارات مطلوب) شناخت و تبيين هدف يكي از مشكلاتي است كه جوانان با آن درگير هستند افرادي كه در زندگي و تحصيل هدفي را دنبال نمي‌كنند انگيزة كافي براي موفقيت و پرورش استعدادهاي خود ندارند. پس فرد بايد هدف مورد قبول خود را به صورت جزئي و شفاف مشخص كند...

بيانات مقام معظم رهبري پيرامون «هفته وحدت»

بيانات مقام معظم رهبري در ديدار دانش‌آموزان و دانشجويان به مناسبت روز ملّي مبارزه با استکبار جهاني
سفارش من به جوانها اين است که با چشم باز نگاه کنيد، با بصيرت نگاه کنيد، هر حرفي را از هر گوينده‌اي نپذيريد. مبدأ حرکت و مبدأ انقلاب، امام بزرگوار است، حرف او را حجّت بدانيد؛ نگاه کنيد ببينيد امام چه ميگفت.

7 نقش مهم زنان قبل و بعد از واقعه عاشورا
در ميان لشکر عمر زني بود. او هنگامي که ديد لشکر عمر بر زنان حسين(ع) هجوم مي‌برد و مشغول غارت است، شمشيري برداشت و فرياد زد:" آيا لباس دختران رسول خدا به غارت مي‌رود و شما تماشا مي‌کنيد؟ اي کشندگان رسول خدا." شوهر آن زن دست او را گرفت و به خيمه‌ها بازگردانيد.
Back   1  -  2   Next