اي عليّ! از ويژگيهاي مؤمن آن است كه حقيقت را از دشمنش مي پذيرد و فرا نمي گيرد جز براي آنكه بداند و نمي داند جز براي آنكه عمل كند . ( پيامبر خدا صلي الله عليه و آله )

# معرفي چند نشريه
ازمشکلاتي که در عرصه مطالعه نشريات فرهنگي و مذهبي در جامعه ما وجود دارد،درکنار عدم توزيع مناسب نشريات( که خود معضل بزرگي ست ) ، بايد عدم شناخت و عدم اطّلاع از چاپ و نشر نشريات خوب وبامحتوا را اضافه کرد.لذا به همين خاطر تعدادي از نشرياتي راکه در سطح عمومي وبارويکرد جوانان منتشر ميشود را بااندک توصيفي معرفي مي کنم. لازم به ذکراست اکثر مطالب اين نشريات حاصل زحمات جواناني متعهد مي باشد که سعي در ارائه تصويري زيبا و متقن از اسلام و انقلاب و مسائل فرهنگي ديني دارند. از دوستان هم خواهشمندم براي غني سازي اين پست، نظرات خودشان در مورد اين نشريات را ارائه دهند-همچنين اگر مجلّه هاي خوبي را مي شناسيد که در سطح کشوري توزيع مي شوند، با کمي توضيح معرفي کنيد.
Back     Next