زبانت را به نرم گويي و سلام كردن، عادت بده، تا دوستانت فراوان شوند و دشمنانت اندك گردند . ( امام علي عليه السلام )

نتايج بيست و هشتمين مسابقات جامع قرآن کريم و هشتمين المپياد تخصصي معارف اسلامي
نتايج بيست و هشتمين مسابقات جامع قرآن کريم و هشتمين المپياد تخصصي معارف اسلامي دبيرستان هاي علوم و معارف اسلامي شهيد مطهري سراسر کشور اعلام شد.

تعامل ناهم‌تراز
گپ و گفتي با دکتر خسور باقري، استاد علوم تربيتي

مسابقه کتابخواني در آستانه سي و نهمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي

درسنامه نهج البلاغه(1) + فايل pdf

درسنامه صحيفه سجاديه(1) +دانلود فايل pdf

اعلام اسامي برگزيدگان بيست و هفتمين دوره مسابقات جامع قرآني
اسامي برگزيدگان بيست و هفتمين دوره مسابقات جامع قرآني اعلام شد

اعلام اسامي برگزيدگان مسابقه انسان 250 ساله
اسامي برگزيدگان اين مسابقه اعلام گرديد. ( در پايين همين صفحه قابل دسترسي است )

# معرفي چند نشريه
ازمشکلاتي که در عرصه مطالعه نشريات فرهنگي و مذهبي در جامعه ما وجود دارد،درکنار عدم توزيع مناسب نشريات( که خود معضل بزرگي ست ) ، بايد عدم شناخت و عدم اطّلاع از چاپ و نشر نشريات خوب وبامحتوا را اضافه کرد.لذا به همين خاطر تعدادي از نشرياتي راکه در سطح عمومي وبارويکرد جوانان منتشر ميشود را بااندک توصيفي معرفي مي کنم. لازم به ذکراست اکثر مطالب اين نشريات حاصل زحمات جواناني متعهد مي باشد که سعي در ارائه تصويري زيبا و متقن از اسلام و انقلاب و مسائل فرهنگي ديني دارند. از دوستان هم خواهشمندم براي غني سازي اين پست، نظرات خودشان در مورد اين نشريات را ارائه دهند-همچنين اگر مجلّه هاي خوبي را مي شناسيد که در سطح کشوري توزيع مي شوند، با کمي توضيح معرفي کنيد.

# طرح آموزش مجازي مقابله با تهاجمات فرهنگي
در اين طرح سعي بر آن است طي چند جلسه ، ضمن ارائه مفاهيم کليدي در عرصه تهاجم فرهنگي ، شما دانش آموزان عزيز را به عنوان سربازان سايبري نظام مقدس اسلامي در گام اول به منظور حفظ و مراقبت از خود در مقابله با تهاجم فرهنگي و در گام دوم مقابله با تزريق فرهنگ غربي در جوامع اسلامي و سرانجام در گام سوم کمک به انتشار فرهنگ ناب اسلامي در جوامع غربي ، مورد آموزش قرار دهيم . قطعا پيگيري هاي شما عزيزان نويد بخش رونق هرچه بيشتر اين طرح آموزشي خواهد بود .
Back   1  -  2  -  3   Next